Powered by YONG DA B.V

FREE_SHIPPING

+31(0)70-3311713
Over ons - EUROPEHORECA-your best choice for non-food horeca
SD

Verzenden & retourneren


Levertijden

Onze levertijden varieren per product, merk en aantal. De verwachte levertijd staat bij de producten aangegeven. De levertijden zijn gebaseerd op werkdagen. Leveringen naar buitenlanden kunnen helaas met beperk tijd vertraging geleverd worden.

 Verzendkosten 

De afleverkosten zullen toonbaar worden voor het afrekenen van uw winkelwagen.

 Levertijd bij vooruitbetaling

Besteld u met een bankoverschrijving, dan ontvangt u uw bestelling 3 - 5 werkdagen nadat wij uw betaling op onze rekening hebben ontvangen. Dit kan afhankelijk van de bank tot 5 werkdagen duren, wanneer wij de betaling ontvangen hebben krijgt u per email een bevestiging.

 Vertraging tijdens verzending

Heeft u na 5 werkdagende bestelling nog niet heeft ontvangen, gelieve contact op te nemen met onze klantenservice. In uitzonderlijke gevallen doet DHL in plaats van 48 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 5 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk het bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden wanneer u ons belt. Wij zullen dan voor u de status van de order opvragen.

 Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

•    Het artikel is toch niet leverbaar. 

•    We hebben uw vooruitbetaling 15 dagen na het plaatsen van uw bestelling nog niet ontvangen. Dit geldt alleen als u voor de betaalmethode ‘bankoverschrijving’ heeft gekozen. 

 

Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald hebt, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug of sturen in overleg met u alsnog het product toe.


1150.jpg