Powered by YONG DA B.V

FREE_SHIPPING

+31(0)70-3311713
Over ons - EUROPEHORECA-your best choice for non-food horeca
PAYMENT

Betalen


iDEAL

Www.europehoreca.com werkt met iDEAL, de meest voorkomende betaalmethode.

Bankoverschrijving (factuur)

Betalen per factuur. U ontvangt een factuur in pdf-formaat na het plaatsen van een order. Deze factuur kunt u betalen wanneer het u uitkomt.  LET OP! Wij verzenden de bestelling direct nadat wij de betaling op de rekening ontvangen hebben.

U zit nergens aan vast na het plaatsen van een order met als betaalmethode: bankoverschrijving. U heeft pas definitief besteld zodra wij de betaling van u ontvangen hebben. 

PayPal

Betalingen via PayPal zijn mogelijk.

Creditcard

Alle gangbare creditcards worden geaccepteerd.

Mister Cash / Bancontact

Mister Cash is een betaalmethode speciaal voor onze klanten uit België. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is, maar dan gewoon met uw eigen bankpas. Het enige wat u hoeft te doen is uw kaart gegevens in te vullen en uzelf in een beveiligd scherm van uw eigen bank te identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.1150.jpg